Nybyggeri

Det er en helt specielt følelse at flytte ind i et nybyggeri fra Ellinge Murerforretning. Derfor er det også vigtigt, at kvaliteten på jeres nye hus er i top. Hos Ellinge Murerforretning i Ellinge tager vi højde for jeres individuelle hus-drømme og vi rådgiver jer gerne omkring alle aspekter af byggeprojektet inden nybyggeriets opstart.

I dag er der flere og flere familier der vælger et nybyggeri, når de er på udkig efter et nyt hjem. Tidens trends gør, at det er populært at bo i et unikt og anderledes hus. Derfor tilbyder Ellinge Murerforretning nybyggeri af arkitekttegnede huse eller et hus som I selv har tegnet. Vi giver gerne pris på type hus byggerier, men da vi leverer en anden vare, er prisen som oftes også en anden ved os. Ellinge Murerforretning giver plads til alle jeres boligdrømme kombineret med den ønskede boligstil samt god håndværkskvalitet. Vi kalder det ”Nybyggeri til den kvalitetsbevidste forbruger”.

Hos Ellinge Murerforretning i Ellinge giver vi altid en god og proffessionel vejledning og vi bestræber os på at opfylde så mange af jeres boligdrømme som muligt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af jeres nybyggeri og vi deler gerne ud af vores erfaring, hvis der er behov for alternativer til jeres ideer.

Vi mener, at det skal være muligt at bygge et nyt hus til en overkommelig pris. Det kan i nogle tilfælde også lade sig gøre at konkurrere prismæssigt med et nybyggeri, i forhold til prisen på at købe et brugt hus. Fordelen ved et nybyggeri er, at du undgår ombygning og vedligeholdelsesomkostninger, når du flytter ind. Samtidig er der gode chancer for at spare rigtig meget på varmeregningen, da et nybyggeri fra Ellinge Murerforretning er langt bedre isoleret og mere energirigtigt end de lidt ældre huse.

Nybyggeri