Sådan er vores arbejdsplads

Arbejdspladsen:

Ellinge Murerforretning ApS sætter arbejdsmiljø og sikkerhed højt.

Vi har flere erfarne murersvende ansat, der alle arbejder ud fra firmaets værdigrundlag.

Vi vægter punktlighed, ædruelighed og stabilitet blandt vore medarbejdere.

Vi har en sundhedsordning der tilbydes alle medarbejdere på lige vilkår, eks. kiropraktor og fysioterapi behandling. Vi aflønner alle svende i firmaet med samme timeløn.

Vi ansætter sjældent nye folk, men du er selvfølgelig velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller rette henvendelse til Klavs, hvis du finder ovenstående attraktivt for dig.

Murerlærling:

Vi uddanner løbende murersvende, og har som regel en-to murerlærlinge i firmaet. Firmaet er populært blandt murerlærlinge på grund af de mange forskellige arbejdsopgaver eleverne møder under uddannelsen.

Hos Ellinge Murerforreting ApS opnår lærlingen færdigheder indenfor alsidigt murerarbejde – eks. at mure, lave flisearbejde, kalke kirker, udføre støbe arbejde og lave små reparationer. Lærlingen er aldrig alene på pladsen uden en erfaren vejleder, og mester er altid tæt på.

Såfremt du er interesseret i en læreplads er du velkommen til at kontakte Klavs, der kan fortælle mere om uddannelsen til murersvend eller henvise dig til en af vore lærlinge.

Sådan er vores arbejdsplads